Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Samenvatting van het Brein Webinar:

00

Days

05
Hours
20
Minutes
15
Seconds
Aanmelden Brein Academie (Actie!)

Om een nieuwe vaardigheid aan te leren zul je zelf minimaal 30 dagen aan de slag moeten. Veel mensen houden dat zelf niet vol, omdat ze gewoon weer terugvallen in hun oude patronen.


Je kunt het beste een brein training van meerdere dagen volgen, verdeeld over een periode van 3 tot 6 maanden met een ruimte van minimaal 1 week tussen de trainingen door om goed te kunnen oefenen met het geleerde. Dan BOEK JE ECHT RESULTATEN!


Hier een reactie van een deelnemer:

Een absolute aanrader! To good to be true: -leren mindmappen inclusief toepassen in alle omstandigheden, tips/trucs -actieve houding om je maximale focus te gebruiken en behouden -snellezen technieken met als resultaat voor mij verdubbelen van mijn leessnelheid van 262 worden /minuut naar 580 worden/minuut YES). En dit is alleen het topje van de ijsberg. Kan je voorstellen hoeveel kostbare tijd ga je hiermee besparen door deze technieken structureel in je leven te integreren? Een echte eye opener. Dank je Sven


- Ghio Coste, Ondernemer


Als jij echt meer uit je brein wilt halen wil ik je graag uitnodigen naar:

De Brein Academie, want dit is een Brein opleiding van 10 online masterclasses, verdeeld over 3 maanden. Waar we ECHT concreet aan de slag gaan om HET BESTE UIT JOUW BREIN TE HALEN! 


Met een beetje theorie, super veel oefeningen en opdrachten voor totale integratie. Met ruimte voor jouw persoonlijke doelstellingen en aandachtspunten via de Train Your Brain membership gedeelte.


Je krijgt voldoende tijd om te oefenen met het geleerde om alles direct toe te passen in de praktijk. Met de Brein Academie weet ik zeker, dat je voor de REST VAN JE LEVEN meer uit je brein haalt.

Aanmelden Brein Academie (Actie!)

Sinds 2006 halen wij het beste uit jouw brein!


Wist jij dat de Online Train Your Brain Thuisstudie de allereerste e-learning video cursus in Nederland was?

© 2006-2022 Train Your Brain. All Rights Reserved.