Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Brein Webinar!

DE ENIGE ECHTE ONLINE TRAIN YOUR BRAIN THUISSTUDIE MET RUIM 12 UUR AAN MATERIAAL

DE ONLINE TRAIN YOUR BRAIN
  THUISSTUDIE 3.0 

De ALL-IN-ONE Online Thuisstudie voor Productiviteit,

Super Snel Studeren en Unieke Brein Hacks

AANMELDEN ONLINE THUISSTUDIE

8 uitgebreide videolessen over snellezen, mindmappen, geheugentraining en meer


Ontdek hoe je super snel leert, leer hoe je met gemak geschreven informatie verwerkt, verbeter jouw concentratie en geheugen en onthoud belangrijke info met een factor 5!

Na het volgen van deze online cursus zul je alles weten over ‘super brein leren’, snellezen, mindmappen, geheugentraining, productiviteit en de Super Studie Methode!

De Online Train Your Brain Thuisstudie is een verzameling van de beste technieken en inzichten over het brein en leren. Ik heb deze krachtige brein technieken en methodes samengevat en dit verwerkt in een complete online cursus die direct online te volgen is achter je eigen computer. 24 uur per dag, 7 dagen per week!

De online thuisstudie is net als een handboek voor je brein. De technieken en oefeningen leggen je stap voor stap uit hoe je fantastische resultaten kan gaan behalen, net als vele andere cursisten. De technieken hebben ervoor gezorgd dat ik veel effectiever ben gaan werken en mijn brein potentieel veel meer ben gaan benutten. Ik gebruik deze vaardigheden om mijn bedrijven te runnen, supersnel te leren en snel informatie op te nemen, net als een spons.

Met deze online cursus kan werkelijk iedereen leren om supersnel te lezen en belangrijke informatie met gemak te onthouden!

 DE ONLINE TRAIN YOUR BRAIN THUISSTUDIE 3.0 

VERREWEG DE BESTE BREIN CURSUS DIE ER IS OM JE BREIN TE TRAINEN!

De oplossing ligt niet in het trainen van je brein in een seminar van 1 dag. Helaas werkt dit niet zo! Om een nieuwe vaardigheid aan te leren zul je zelf minimaal 30 dagen aan de slag moeten. Veel mensen houden dat zelf niet vol, omdat ze weer terug vallen in hun oude brein onvriendelijke patronen.


De geheugen Wet van JOST impliceert dat je het beste een brein training of opleiding kunt volgen van meerdere dagen, verdeeld over een periode van 2 tot 6 maanden met een ruimte van minimaal 1 week tussen de trainingen door.


Dan BOEK JE ECHT RESULTATEN!

AANMELDEN ONLINE THUISSTUDIE

 LEVENSLANG TOEGANG  TOT ALLE BREIN LESSEN

De Online Train Your Brain Thuisstudie is een verzameling van
de beste technieken en inzichten over het brein en leren. 

 BONUS 1#  DIRECT TOEGANG TOT ONZE SPECIALE ONLINE MEMBERSHIP!

Bij aankoop van de Online Train Your Brain Thuisstudie ontvang je toegang tot onze exclusieve VIP membership op trainyourbrain.tv.


Hier vind je alle videolessen, extra tips, bonus materiaal en downloads om je brein te stimuleren.


Zo hoef je niet te wachten, want je kunt direct aan de slag om meer uit je brein te halen. Uiteraard ontvang je LEVENSLANG toegang en onbeperkt updates!

 BONUS 2#  HET PDF HANDBOEK VOOR JE BREIN MET 239 BLZ OM ALLES NOG EEN KEER OP JE GEMAK NA TE LEZEN

Als deelnemer van de Brein Academie krijg je nu eenmaal een voorkeursbehandeling.

Ben jij bijvoorbeeld een persoon die heeft gemerkt dat de werkdruk de afgelopen jaren flink is toegenomen? Lijkt het wel of de dagen steeds drukker worden en je vrije tijd steeds minder? Dan zou het toch makkelijk zijn om bijvoorbeeld twee tot vijf keer zo snel te gaan lezen en te weten hoe je veel effectiever informatie kunt opnemen?

Dit handboek kun je vergelijken met een complete cursus, maar dan compact en overzichtelijk in een handboek. Het bevat in totaal meer dan 239 bladzijden en is opgedeeld in acht verschillende hoofdstukken. In het handboek ontdek vele verschillende technieken om de lawine aan informatie weer onder controle te krijgen.

WAT ZIJN DE RESULTATEN VAN DE DEELNEMERS?

SPECIALE KORTING

Tijdelijk van 394,- voor slechts 197,- EURO

WEES GERUST! IK GEEF JE EEN 100% GARANTIE OP TEVREDENHEID!

Aanmelden is gemakkelijk en super snel. Na betaling direct toegang

Met de unieke aanpak van deze online cursus kun je zeker zijn van resultaat. Mocht je de cursus niets vinden dan krijg je zonder meer je geld terug. Bovendien mag je dan alle downloads en extra bonussen houden. Registreren zonder risico dus! Je krijgt van mij een niet-tevreden-geld-terug-garantie van 14 dagen!


Mocht je nog vragen hebben, neem dan even contact met ons op.


Het beste voor je brein,


Sven Veenstra

PS. De Online Train Your Brain Thuisstudie is de eerste en meest uitgebreide online cursus voor je brein. Door de praktisch opzet van deze online cursus leer je alle brein technieken direct toe te passen in de praktijk.

Ontvang direct toegang tot meer dan 12 uur aan
video training om meer uit je brein en je leven te halen!

AANMELDEN ONLINE THUISSTUDIE

“NORMALITER MOEST IK ROND DE 60 UUR STUDEREN, NU DOE IK HET IN SLECHTS ENKELE UREN.”

– F. Companjen, student

© 2000-2022 Train Your Brain® | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Contact | A Business by  Marketing Revolution BV