Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Brein Webinar!

‘Haal het beste uit je brein’

Train Your Brain is de expert op het gebied van breintraining en breinoptimalisatie. Als een kapitein die zijn schip vaart, navigeren wij jouw brein naar de juiste koers om de bestemming te bereiken.

Onze uitgebreide kennisbron en onze brein community, vol met gelijkgestemde mensen, bieden de beste ondersteuning om jouw brein op het hoogste niveau te laten presteren.

Bij Train Your Brain leren we mensen daadwerkelijk alles uit hun brein te halen.

Door lid te worden van onze community krijg je toegang tot honderden uren aan waardevolle brein trainingen, waarmee je jouw potentieel kunt maximaliseren en jouw brein naar ongekende hoogten kunt tillen.

De verschillende onderwerpen die we behandelen zijn bijvoorbeeld optimale studiemethoden, snellezen, concentratie, effectief werken, mindmappen, geheugentraining, time management, ontspannen en nog veel meer.

Echt elk onderwerp wordt besproken om jouw makkelijker en sneller te kunnen laten werken en studeren.

Gratis Brein Tips en Training

Op onze website vind je alle benodigde informatie, artikelen, testen, inspiratie en ondersteuning. We bieden zoveel mogelijk gratis waardevolle informatie aan via het internet.

Je kunt je gratis aanmelden bij de “goudentips” minicursus. Daarnaast schrijven we vele artikelen die je op ons blog kunt bekijken, alle informatie staat gestructureerd in de brein bibliotheek en je kunt gratis het Brein Rapport downloaden.

We geven zoveel mogelijk gratis waardevolle content weg, omdat wij ervan overtuigd zijn dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om meer uit zijn/haar brein te halen en gemakkelijk te kunnen leren.

Naast de gratis content bieden we ook verschillende breinproducten aan. We bieden onder andere een complete online thuisstudie aan, maar ook verschillende CD’s en andere producten.

En als klap op de vuurpijl hebben we de bijzondere Brein Club waarbij je voor een laag bedrag per maand toegang hebt tot exclusieve content, trainingen, de community en nog veel meer!

Testimonials

Wat ik kan zeggen over de Train Your Brain leermethode, die ik nu altijd gebruik, is dat het veel efficiëntere leerresultaten oplevert, dan voordat ik de cursus had gedaan. Toetsen waar ik normaliter rond de 50 tot 60 uur voor moest studeren, druk ik er nu werkelijk in enkele uren doorheen. Je moet bedenken dat ik toch best sceptisch was of het zou werken. Het klonk gewoon te mooi om waar te zijn.Ondanks dat heb ik o.a. snellezen en mindmappen geprobeerd en waarom ook niet! Van 50 naar 5 uur leren, dat is tijd besparen voor mij als student. Dat is echt kicken!

– F. Companjen, student

Dit is wel leuk voor jullie om te weten:

ik ben nu net klaar met les 3. Ik heb nog niet eens de bonussen gedaan. Ik lees nu een hoofdstuk vier keer zo snel, terwijl ik twee tot vier keer meer onthoud. Dit is geweldig! Ik ben heel benieuwd waar dit nog allemaal heen gaat.


Cheers,

– Sipke Bontekoe

Beste Sven, Ik wilde je even op de hoogte brengen van mijn behaalde succes dankzij de Train Your Brain Cursus. Afgelopen maandag had ik mijn mondeling oudheid. Ik heb in de week ervoor in 4 dagen tijd 5 boeken gelezen. Wat neer komt op een hoeveelheid van 1200 pagina’s. Mijn mondeling liep gesmeerd. Mijn eind resultaat was een 8. Kortom; de training was voor mij zeker een succes. Ik heb ook mijn leessnelheid nogmaals gemeten en ik kom nu ongeveer op een gemiddelde van 800 woorden per minuut. In ieder geval enorm bedankt voor het aanbieden van je cursus voor studenten, want als student had ik nooit een andere cursus kunnen betalen. Met vriendelijke groeten en nogmaals


BEDANKT,

– Stefan Vulperhorst

Ik ben van ongeveer 230 woorden per minuut naar ruim 800 woorden gegaan binnen een week training. Ik vind het voordeel van dit product dat je elke dag wanneer je maar wilt kunt inloggen en je training kan hervatten of herhalen. Ik ben geen tijd of avonden kwijt om naar een training te gaan en kan alles herhalen zo vaak ik maar wil. Het product is een aanrader voor iedereen die zichzelf het leven makkelijk wil maken, het plezier van lezen weer wil herbeleven en de sleutel tot snellezen en geheugentechnieken wil bezitten.


Ik raad iedereen aan om tijd en moeite te investeren om jezelf deze oefeningen en technieken eigen te maken om er de rest van je leven verder van te genieten. Ik vind het weer ongelofelijk wat jullie hebben gedaan. De Train Your Brain Thuisstudie is weer een product waar je U tegen zegt. Het overzicht en de layout vind ik echt mooi gemaakt, makkelijk en overzichtelijk. Het is een prachtig product geworden en daar mogen jullie als team echt trots op zijn.


BEDANKT,

– Mohammed el Fazizi