Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Brein Webinar!

Verdien 50% per verkoop!

Handleiding: Aanmelden bij Paypro en starten met het Affiliatie programma van de BREINCLUB

Word een succesvol affiliate

Een affiliatieprogramma is een uitstekende manier om online inkomen te genereren. Als je geïnteresseerd bent in het promoten van de BREINCLUB, dan zit je hier goed. Hier is een eenvoudige gids om je te helpen bij het registratieproces.

Stap 1: Aanmelden bij Paypro

Ga naar de Paypro-website op www.paypro.nl.

Klik op de "Aanmelden" knop aan de bovenkant van de startpagina. Je wordt dan naar een aanmeldingspagina geleid waar je jouw persoonlijke gegevens dient in te vullen.

Zorg ervoor dat je een geldig e-mailadres invoert omdat je een verificatielink krijgt toegestuurd om je account te activeren.

Stap 2: Bevestig je Paypro Account

Controleer je inbox voor de verificatie-e-mail van Paypro en klik op de verificatielink. Je wordt dan teruggestuurd naar Paypro om in te loggen op je nieuwe account.

Stap 3: Registreren als Affiliate

Zodra je bent ingelogd op je Paypro-account, navigeer je naar het tabblad 'Affiliate'. Dit tabblad biedt je de mogelijkheid om je aan te melden voor het affiliate-programma.

Klik op "Word nu Affiliate" en volg de instructies op het scherm om je registratie als affiliate te voltooien.

Stap 4: Aanmelden bij het Affiliatieprogramma van de BREINCLUB

Zoek nu de BREINCLUB in de lijst met beschikbare affiliatie programma's op Paypro. Klik op "Aanmelden" naast de naam van ons programma om jezelf aan te melden. Zodra je bent goedgekeurd, ontvang je een unieke affiliate-link.

Stap 5: Start met het Promoten van de BREINCLUB

Nu je een affiliate-link hebt, is het tijd om te beginnen met promoten. Deel je unieke link op social media, in blogs, in e-mails of waar je maar wilt. Elke keer dat iemand via jouw link een aankoop doet bij de BREINCLUB, ontvang je 50% van die verkoop.

We hopen dat deze gids je zal helpen bij het aanmeldingsproces. Als je problemen ondervindt of vragen hebt, neem dan contact op met de klantenservice van Paypro. Ze staan klaar om je te helpen. Succes met promoten!

Tips om alles uit dit Affiliatie Programma te halen

Hier zijn een paar tips om te zorgen dat je het meeste haalt uit onze affiliatie deal:

  • Ken het product: Zorg ervoor dat je bekend bent met de BREINCLUB. Het is makkelijker om iets te promoten waar je enthousiast over bent en dat je goed kent.

  • Gebruik verschillende promotiekanalen: Gebruik al je platforms om ons product te promoten. Denk aan blogs, social media, nieuwsbrieven, enz.

  • Blijf consistent: Reguliere en consistente promotie verhoogt je zichtbaarheid en geloofwaardigheid, wat kan leiden tot meer verkopen.

  • Bied waardevolle inhoud aan: Mensen zijn eerder geneigd iets te kopen als ze waarde zien in de informatie die je deelt. Bied waardevolle, relevante en informatieve inhoud aan die aansluit bij de BREINCLUB.

  • Houd je prestaties in de gaten: Monitor je verkopen en aanpassingen regelmatig via je Paypro.nl account om te zien welke strategie├źn werken en welke niet.

  • Doe vandaag nog mee met ons affiliatie programma en begin met verdienen! Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

    Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

    Word een succesvol affiliate