Ben jij een persoon die tijdens je werk of studie regelmatig periodes van stress kent? Misschien is je baan wel zó druk dat je dagelijks stress ervaart, omdat je al je taken af wilt krijgen en het werk zich maar blijft opstapelen.

Je wilt gewoonweg veel gedaan krijgen in een dag, maar daardoor krijg je regelmatig stress. Herkenbaar?

Waarschijnlijk ben je net als ik een persoon die graag ontspannen wilt werken. Ontspannen, maar toch resultaat gericht en effectief. Er moeten toch manieren zijn om ‘s avonds na het werk genoeg energie over te hebben zonder naar de stimulerende middelen te grijpen?

 Jarenlang heb ik zelf onder behoorlijke stress gewerkt. Ik wilde veel doen en daarom was ik keihard aan het werk. Ik lette daarbij niet op mijn energie niveau en was aan het einde van de dag helemaal uitgeteld.

De volgende dag was het dan weer hetzelfde liedje. Keihard werken en ‘s avonds was ik zo slap als een vaatdoek.

Misschien ben je een persoon die op dit moment naar de koffie of red bull grijpt om de middagdip te voorkomen en genoeg energie te krijgen om de werkdag te voltooien. Misschien heb je het idee dat dit de enige oplossing is om je energie te verhogen, maar is dit ECHT de enige manier?

 

Dit kan toch slimmer?

De laatste jaren heb ik vele technieken ontdekt die iedereen kan toepassen om meer ontspannen te werken. Daarbij krijg ik veel gedaan in een dag, maar ben ik ‘s avonds niet gestrest. Vaak heb ik zelfs nog energie over om leuke dingen te doen. Toen ik deze technieken ontdekte dacht ik dat ze ingewikkeld zouden zijn, maar eigenlijk zijn ze heel simpel en eenvoudig toe te passen.

Daarnaast heb ik gemerkt dat deze technieken mijn energie niveau constant houden, zodat ik productief ben op de momenten dat ik dat wil. Als positieve bijwerking heb ik daarnaast gemerkt dat de kwaliteit van mijn slaap beduidend beter is geworden, omdat ik minder stress beleef gedurende de dag.

 

Gratis webinar op dinsdag 29 mei om 20:00 uur

Graag wil ik de dingen die ik heb geleerd uit mijn ervaring, uit boeken en van experts met je delen zodat ook jij effectief kunt werken zonder stress.

Daarom heb ik besloten op dinsdag 29 mei om 20:00 uur een gratis webinar te geven om deze informatie met je te bespreken.

Tijdens deze avond zal ik je vele praktische tips geven die je direct kunt gaan gebruiken om op een ontspannen manier, maar toch effectief, te gaan werken. Ik wil je hiermee helpen zodat je met meer energie je leven kunt gaan leiden.

 

Aanmelden kan direct

 Ik heb ervoor gekozen om dit webinar gratis aan je te geven in ruil voor een bericht op facebook, twitter of hyves.

Waarom doe ik dit? Het heeft eigenlijk twee redenen:

1) Ik zou het waarderen als je mijn investering van tijd en moeite wilt belonen met het delen van dit bericht.

2) Zou het kunnen dat jouw familie, vrienden en kennissen (net als jij) op zoek zijn naar manieren om effectief te werken zonder stress? Ja toch? Deze mensen kan ik niet direct bereiken, maar samen kunnen we meer mensen bereiken en een verschil met ze maken.

 

Klik op onderstaande knop om jezelf direct aan te melden!

Let op! Na het delen van deze informatie kom je op een pagina terecht waar je jezelf kunt inloggen voor het webinar. Sla de pagina op in je favorieten en inloggen kan dinsdagavond om 20:00 uur.

Het lijkt me erg leuk je daar te ontmoeten en verder te helpen.

 

Stel alvast je vragen

De kans is groot dat je zelf vragen hebt of meer uitleg wilt geven over jouw persoonlijke situatie. Hieronder kun je terecht met al je vragen, maar je kunt deze ook stellen via het contactformulier onderaan onze website.

Ik zal deze vragen tijdens het webinar behandelen, zodat ik je persoonlijk verder kan helpen om effectief en zonder stress te gaan werken.

Klik hier om jezelf aan te melden

Tot volgende week.

Jelle

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Menu