Twee weken geleden schreef ik hier op de blog dat ik bezig was met het schrijven van een e-book over mindmappen. Het is zover!

Door het toepassen van Mindmappen tijdens je studie of werk, kun je makkelijker informatie verwerken. ‘Mindmappers’ merken vaak op dat hun studieresultaten verbeteren met een factor 3 of zelf meer. De afgelopen jaren heb ik heel wat studenten horen zeggen dat ze tijdens het tentamen letterlijk de mindmap ‘zien’ en zo makkelijk de antwoorden op de vragen kunnen beantwoorden. En dat wil jij toch ook?

Mindmappen is echter slechts een onderdeel van, wat ik noem, moeiteloos leren.

Door het combineren van verschillende leerstrategieën zul je meer uit je brein halen! Je kunt mindmappen perfect combineren met snellezen en geheugentechnieken. In de mini cursus ‘de 7 gouden brein tips’ geef ik je een aantal van deze technieken. (JA, deze mini cursus is ook gratis!)

In mijn e-book over mindmappen krijg je informatie over hoe je deze waardevolle techniek kunt toepassen in de praktijk. We hebben besloten om de e-book aan je te geven tijdens de mini cursus ‘de 7 gouden brein tips’, zodat je de andere tips ook direct kunt toepassen. Ik hoop je zo te helpen het studeren en leren wat makkelijker te maken.

Schrijf je in voor de GRATIS mini cursus ‘de 7 gouden brein tips’ en download mijn nieuwe e-book gratis.

mindmappen
Alvast veel kijk en leerplezier!

PS. In de ‘de 7 gouden brein tips’ krijg je 7 video’s van 10 tot 25 minuten met waardevolle tips om meer uit je brein te halen. Onder video 4 staat een link waarmee je mijn e-book direct kunt downloaden.

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Menu