Leer jij passief of passievol? Graag wil ik in onderstaande video je een inzicht geven dat je leven kan veranderen, net als bij mij. Op het moment dat je namelijk weet wat het verschil is tussen passief en passievol leren kan er veel energie vrijkomen en kan leren veel gemakkelijker worden.

Toen ik dit verschil zelf echt begreep veranderde er een heleboel in mijn leven. Ik kreeg bijvoorbeeld veel meer plezier en passie voor mijn werk en voor het lezen van boeken.

Vroeger had ik een hekel aan lezen, mijn cijfers waren matig en ik las (buiten school) hooguit 3/4 boek per jaar. Dat was op het moment dat ik op vakantie was. Zelfs dan las ik een boek nog niet helemaal uit.

Op een dag was ik het zat en stelde ik mezelf een hele significante vraag:

[sws_blockquote_endquote align=”” cite=”” quotestyle=”style02″] Als ik dit onderwerp en mijn studie echt leuk zou vinden, dan zou ik hier toch graag boeken over willen lezen en de onderwerpen willen bestuderen? Maar waarom is dat dan nog niet zo?[/sws_blockquote_endquote]

[trafficplayer_skin padding: 19px 0 0 22px; margin: 0 auto; width: 592px; height: 379px; background: url(https://www.trainyourbrain.tv/wp-content/uploads/skin19_560x315.png) no-repeat top left; text-align: left;][trafficplayer_youtube_video width=”560″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/BCFuhLDpw3E?modestbranding=1&showinfo=0&autohide=0&controls=1&hd=1&rel=0″ ][/trafficplayer_youtube_video][/trafficplayer_skin]

Kies jij voor passief of passievol?

Ik koos na mijn opleiding een richting waar ik passie voor had en daarom heb ik deze video voor je gemaakt. Ik doe nu de dingen die ik leuk vind, ik lees boeken waar ik echt passie voor heb. De tip die ik je dus wil geven is:

Ga zelf op zoek naar boeken waar jij passie voor  hebt!

Het maakt niet uit welk onderwerp het heeft, zolang jij er maar passie voor hebt.

Een vraag aan jou: bestudeer je op dit moment al boeken waar je passie voor hebt?

Zo ja, perfect! Ga zo door. Zo niet, stel jezelf dan de volgende vraag:

“Als ik dit onderwerp en mijn studie echt leuk zou vinden, dan zou ik hier toch graag boeken over willen lezen en de onderwerpen willen bestuderen? Maar waarom is dat dan nog niet zo”?

Start vandaag weer met het bestuderen van onderwerpen waar jij echt passie voor hebt! Dan zul je niet alleen merken dat leren leuker is, maar dat het ook een stuk makkelijker wordt en sneller gaat.

Het lijkt me leuk van je om te horen waar jij passie voor hebt. Misschien kan ik je wel wat boeken aanraden. Je kunt hieronder een reactie achterlaten.

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Menu