Ben jij een zzp’er of eigen ondernemer en merk je dat je leven steeds drukker wordt? Misschien ben je ambitieus en wil je al je concurrenten voorblijven. De kans is echter groot dat je dan ook verschillende  uitdagingen kent om effectief te werken en de structuur te behouden tijdens je werkdag.

Op donderdag 12 april om 20:00 uur gaven we een gratis webinar over:


Hoe kan ik supersnel en effectief werken als zzp’er of ondernemer?

Herhaling webinar

Hieronder zie je het twee uur durende webinar dat we hebben gehouden om als zzp’er of ondernemer effectief je business te runnen. Mocht je naar aanleiding van de inhoud van het webinar vragen of opmerkingen hebben, dan kun je die onderaan deze pagina stellen. Veel plezier met kijken!

[trafficplayer_skin padding: 19px 0 0 22px; margin: 0 auto; width: 452px; height: 379px; background: url(https://www.trainyourbrain.tv/wp-content/uploads/skin19_420x315.png) no-repeat top left; text-align: left;][trafficplayer_youtube_video width=”420″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/0KorBJ9D7e0?modestbranding=1&showinfo=1&autohide=1&controls=1&hd=1&rel=0″ ][/trafficplayer_youtube_video][/trafficplayer_skin]

LET OP!!  Wil jij meer technieken leren om effectiever te werken als zzp’er of ondernemer? Dan willen we je graag persoonlijk ontmoeten en helpen tijdens het Brein Seminar.

Bekijk meer informatie over het Brein Seminar

Is dit jouw leven als ondernemer?

Misschien ken je het wel: je hebt een druk leven als ondernemer en wilt het meeste zelf in de hand houden. Dit betekent dat je van veel verschillende onderwerpen verstand moet hebben om je concurrenten voor te blijven.

Jij bent de expert in jouw vakgebied, maar heb ook contact met de klanten, doet de marketing, de administratie, de klantenservice, beheert de website, etc. Vroeger had ieder zijn specialisatie, maar tegenwoordig doen ondernemers veel zelf. Je moet je dus in ontzettend veel onderwerpen verdiepen en dit kost vaak veel tijd.

Het resultaat? Door de grote hoeveelheid kennis dit je wel “moet” bezitten heb je een super druk leven, omdat je ook nog eens alles zo goed mogelijk wilt doen.

Hierdoor is de kans groot dat je ontzettend veel items op je to-do lijst hebt staan waar je vaak niet eens aan toe komt.

Uitdaging als ondernemer

Als jij zzp’er of ondernemer bent dan vind je het misschien lastig om projecten te scheiden, onderzoek te doen, effectief te lezen of je taken af te krijgen.

Een van de grootste uitdagingen die ondernemers hebben is om zakelijk en privé te scheiden, omdat je overal ter wereld je laptop aan kunt zetten en kunt gaan werken. Vaak wordt “vrije tijd” gebruikt om nieuwe informatie te lezen om je business te laten groeien. Maar neem je nog wel eens echt tijd voor jezelf?

Mijn overtuiging is dat je in dit tijdperk alleen een succesvol bedrijf kunt runnen als je weet hoe je informatie effectief kunt opnemen en verwerken. Je ziet het ook bij grote bedrijven, degene die mogelijkheden zien in de markt en hierop het snelste kunnen reageren zijn de grootste bedrijven op de planeet. Wanneer je niet snel kunt schakelen zul je het verliezen van de concurrent, omdat die persoon je gewoonweg voor is.

Door te leren om sneller informatie te verwerken heb je dus een grote voorsprong op al je concurrenten, omdat jij gewoonweg veel sneller kunt schakelen.

Waar andere zzp’ers vaak vastlopen en traag lezen kun jij razendsnel werken en onderzoek doen naar de laatste trends of manieren om jouw klanten nog beter te helpen.


Wat zou deze voorsprong voor jouw business betekenen? 

Door sneller informatie te verwerken zul je niet alleen meer rust in jezelf ervaren, maar zal je business sneller groeien en is de kans groot dat je financiële situatie er stukken beter van worden.

Gratis webinar voor ondernemers

Maar hoe kun je nu sneller en effectiever werken, zodat jouw bedrijf kan uitgroeien naar een super succesvolle onderneming?

Donderdag 12 april om 20:00 uur gaven we een gratis webinar voor zzp’ers en ondernemers die hun business naar het volgende niveau willen brengen.

We willen je graag helpen om een voorsprong te nemen op je concurrenten.

Tijdens het webinar ontdek je verschillende tips om supersnel te kunnen werken en effectief informatie op te zoeken, zodat je jouw klanten nog beter kunt helpen.

We zullen onderwerpen bespreken om sneller te lezen, een duidelijke structuur te krijgen en om je tijd beter te gebruiken, zodat je meer gedaan krijgt in minder tijd.

Let op! Mocht je geen zzp’er of eigen ondernemer zijn, maar het onderwerp wel interessant vinden, dan zal dit webinar ook waardevol zijn.

Tip! Ken je andere ondernemer die graag zouden willen weten hoe ze hun business sneller kunnen laten groeien? Bezorg die persoon dan een goede dag door deze informatie te delen.

 

Bekijk meer informatie over het Brein Seminar


Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Menu