Train Your Brain | Haal het beste uit je brein!

De Online Train Your Brain Thuisstudie (Versie 3.0)

Ontdek hoe je super snel leert, leer hoe je met gemak geschreven informatie verwerkt, verbeter jouw concentratie en geheugen en onthoud belangrijke info met een factor 5!
Na het volgen van deze online cursus zul je alles weten over ‘super brein leren’, snellezen, mindmappen, geheugentraining, productiviteit en de Super Studie Methode!

Persoonlijke Informatie

Bestelling informatie

Product
Totaal
1
DE ONLINE TRAIN YOUR BRAIN THUISSTUDIE 3.0
DE ONLINE TRAIN YOUR BRAIN THUISSTUDIE 3.0 × 1
197.00
Subtotaal 197.00
Totaal 197.00 (inclusief 34.19 btw)

Betaalmethoden

Alle transacties zijn beveiligd en gecodeerd.

We Respect Your Privacy & Information

DE VOORDELEN VAN DEZE UNIEKE ONLINE BREIN CURSUS!

 • Makkelijk online te volgen en gegarandeerd resultaat.

  Met de speciale leertechnieken en begeleiding wordt deze cursus wel heel makkelijk om te volgen. Je krijgt les van toptrainer Sven Veenstra die de afgelopen jaren al duizenden mensen heeft getraind. (Vele videos, opdrachten via e-mail en extra bonussen! Je krijgt in totaal voor meer dan 12 uur aan videomateriaal.

 • Studeren in je eigen tempo en herhalen zo vaak je wilt!

  Vanuit huis, achter je eigen computer, kun je 7 dagen per week, 24 uur per dag altijd de lessen volgen. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om jezelf breintechnieken aan te leren. Daarnaast krijgt je coaching en opdrachten per e-mail en we bieden je ondersteuning via het exclusieve Train Your Brain Forum en de de online helpdesk.

 • Bestel via een veilig verbinding

 • 100% Niet tevreden, geld terug garantie

 • Jouw informatie wordt niet voor andere doeleinden gebruikt

Niet Tevreden, Geld terug Garantie

Met mijn unieke aanpak kun je zeker zijn van resultaat. Mocht je de cursus niets vinden dan krijg je zonder meer je geld terug. Registreren zonder risico! Je krijgt van mij een niet-goed-geld-terug-garantie van 15 dagen!

Over Train Your Brain

Sinds 1999 het platform voor je brein
Oprichter Sven Veenstra
"Train Your Brain is een kennisbron van informatie om het allerbeste uit je brein te halen."
 • Heb je nog vragen?

  support@trainyourbrain.tv

 • Chat met ons

  Maandag tot Vrijdag – tot 17 uur
  https://m.me/trainyourbrain.tv

TESTIMONIALS: AL MEER DAN 3500+ TEVREDEN KLANTEN

Ik ben van ongeveer 230 woorden per minuut naar ruim 800 woorden gegaan binnen een week training. Ik vind het voordeel van dit product dat je elke dag wanneer je maar wilt kunt inloggen en je training kan hervatten of herhalen. Ik ben geen tijd of avonden kwijt om naar een training te gaan en kan alles herhalen zo vaak ik maar wil. Het product is een aanrader voor iedereen die zichzelf het leven makkelijk wil maken, het plezier van lezen weer wil herbeleven en de sleutel tot snellezen en geheugentechnieken wil bezitten. Ik raad iedereen aan om tijd en moeite te investeren om jezelf deze oefeningen en technieken eigen te maken om er de rest van je leven verder van te genieten. Ik vind het weer ongelofelijk wat jullie hebben gedaan. De Train Your Brain Thuisstudie is weer een product waar je U tegen zegt. Het overzicht en de layout vind ik echt mooi gemaakt, makkelijk en overzichtelijk. Het is een prachtig product geworden en daar mogen jullie als team echt trots op zijn.

Mohammed el Fazizi - 1 mei 2009

Beste Sven,
Ik wilde je even op de hoogte brengen van mijn behaalde succes dankzij de Train Your Brain Cursus. Afgelopen maandag had ik mijn mondeling oudheid. Ik heb in de week ervoor in 4 dagen tijd 5 boeken gelezen. Wat neer komt op een hoeveelheid van 1200 pagina’s. Mijn mondeling liep gesmeerd. Mijn eind resultaat was een 8. Kortom; de training was voor mij zeker een succes. Ik heb ook mijn leessnelheid nogmaals gemeten en ik kom nu ongeveer op een gemiddelde van 800 woorden per minuut. In ieder geval enorm bedankt voor het aanbieden van je cursus voor studenten, want als student had ik nooit een andere cursus kunnen betalen. Met vriendelijke groeten en nogmaals BEDANKT

Stefan Vulperhorst - 3 oktober 2010