Brein Training

Succesvolle mensen halen meer uit hun brein. Jij ook?

Als het om succes gaat luister ik altijd naar succesvolle mensen en ik raad jou aan om dat ook te doen. Ik zal je uitleggen waarom ik dit precies doe.Mijn overtuiging is namelijk dat je het beste kunt leren van mensen die nu succesvol zijn op een bepaald gebied. Er zijn miljoenen mensen die jou advies kunnen geven over elk probleem op de wereld, maar wees eerlijk, hebben deze mensen echt verstand van jou probleem?


Wees kritisch van wie je advies aanneemt

Misschien heb jij moeite om gemakkelijk informatie te verwerken en vraag je een goede vriend om advies. Het probleem is alleen dat deze vriend nooit boeken leest en slecht is in timemanagement. Herken je dit voorbeeld? Heb jij wel eens advies gevraagd aan iemand? Natuurlijk heb je dat wel eens gedaan. Jouw ‘adviseur’ probeert je natuurlijk te helpen, maar is het advies echt wel zo waardevol?

Ik krijg dagelijks advies van mensen die het beste met me voor hebben, maar luister ik daar echt allemaal naar? Absoluut niet! Ik ben heel voorzichtig geworden van wie ik advies aanneem. Ik stel mezelf altijd de volgende vraag: ‘leeft deze persoon naar zijn advies’? Kortom, is deze persoon goed in snellezen? Is deze persoon een expert in het omgaan met geld? Of is deze persoon een voorbeeld op het gebied van goede relaties, etc.


Wat doen succesvolle mensen

Een belangrijke tip die ik je mee wil geven is de volgende: start met het lezen van boeken over succesvolle mensen als Donald Trump, Richard Branson, Tony Robbins of wie dan ook. Je zult zien dat ze minimaal één eigenschap gemeen hebben en dat is dat ze veel tijd besteden aan lezen en groeien. Succesvolle mensen zijn leergierig en altijd op zoek naar nieuwe de nieuwste informatie om hun bedrijf of organisatie beter te laten lopen.


Start dus net zoals alle succesvolle mensen met lezen! Vele van deze mensen hebben zich de technieken van het snellezen en mindmappen aangeleerd. Mijn tip aan jou is dus: ga op zoek naar manieren die jou kunnen helpen informatie sneller en gemakkelijker te verwerken. Als je het maximale uit je brein wilt halen raad ik je aan de Online Train Your Brain Thuisstudie te volgen. Dit geeft je gegarandeerd een maximaal resultaat.


De vraag is nu: ‘wil jij ook succesvol zijn in wat je doet’? Voor het gemak neem ik aan dat jij dit het geval is (iedereen wil namelijk ergens goed in zijn).

Start dan vandaag met lezen! Ga naar de bibliotheek of zoek op internet naar de vijf beste boeken die geschreven zijn over het onderwerp of de vaardigheid die jij wilt beheersen. Iedereen kan succesvol zijn in zijn/haar vakgebied. Dat is niet alleen mijn overtuiging, maar ook die van vele succesvolle mensen. Lees hun (auto)biografieën om er zelf achter te komen.


Start met leren, doe dit effectief en leer van de besten!

Acties

Laat me hieronder weten welke acties jij gaat ondernemen om een succesvol persoon te worden en in welk vakgebied dit is. Welke boeken ga je lezen en hoe ga je dit op een effectieve manier doen, zodat je de informatie makkelijk verwerkt en onthoud.

Heb je vragen over effectief studeren of werken? Meldt je dan aan voor het Train Your Brain Webinar van woensdag 11 mei. Tijdens dit webinar ontdek je vele tips en technieken om effectiever informatie te verwerken en onthouden. Je kunt al je vragen stellen over onder andere technieken zoals snellezen, mindmappen en geheugentraining. Ik hoop je daar te zien!