DE ULTIEME TRAINING VOOR JOUW BREIN:

VERHOOG JE CONCENTRATIE, GA SUPER SNEL LEZEN, VERBETER JE GEHEUGEN, WORDT CREATIEVER
EN PRODUCTIEVER, CREËER MEER STRUCTUUR EN ONTSPAN DIEPER….

ONTDEK IN DEZE 10 ONLINE BREIN MASTERCLASSES ALLE GEHEIMEN VAN JE BREIN

Het ontwaken van een SUPER BREIN doe je door het aanleren van een specifieke ‘breinvriendelijke’ levensstijl. Denk maar eens aan je gezondheid. Je wordt ook niet fitter door een enkel bezoekje aan de sportschool. Een combinatie tussen bewegen, voeding, drinken en jouw denkwijze voor een specifieke periode is de sleutel!
En zo is het ook voor je brein. Het ontwaken van een SUPER BREIN doe je door het aanleren van een ‘systeem’: een verzameling van inzichten, gewoontes (patronen), vaardigheden en overtuigingen.

De vraag is; hoe doe je dit en waarom doen de meeste dit niet? De oplossing ligt niet in het trainen van je brein in een seminar van 1 dag. Helaas werkt dit niet zo!

Om een nieuwe vaardigheid aan te leren zul je zelf minimaal 30 dagen aan de slag moeten. Veel mensen houden dat zelf niet vol, omdat ze weer terug vallen in hun oude brein onvriendelijke patronen.

De geheugen Wet van JOST impliceert dat je het beste een brein training of opleiding kunt volgen van meerdere dagen, verdeeld over een periode van 2 tot 6 maanden met een ruimte van minimaal 1 week tussen de trainingen door.

Dan BOEK JE ECHT RESULTATEN!

Met het aanleren van een vaardigheid zoals snellezen of mindmappen red je het niet meer in deze huidige tijd. Je hebt een ‘brein systeem‘ nodig en daarom wil ik je graag uitnodigen naar:

De Online Brein Academie is een compleet verzorgde Brein opleiding van 10 online masterclasses, verdeeld over 3 maanden. Waar we ECHT concreet aan de slag gaan om HET BESTE UIT JOUW BREIN TE HALEN! Met een beetje theorie, super veel oefeningen en opdrachten voor totale integratie. Met ruimte voor jouw persoonlijke doelstellingen en aandachtspunten tijdens elke masterclass of sessie.
En dus voldoende tijd om te oefenen met het geleerde om alles direct toe passen in de praktijk. Met de Brein Academie  weet ik zeker, dat je voor de REST VAN JE LEVEN meer uit je brein haalt.

WOW! 10 X ONLINE MASTERCLASSES VAN RUIM 2 UUR!

Tijdens de Brein Academie gaan we aan de slag met ALLE Brein Technieken die er op dit moment zijn. Of je nu wilt leren snellezen, mindmappen, leren leren, ontspannen, of je concentratie- en geheugen wilt verbeteren of dat je gewoon productiever aan de slag gaan tijdens je werk of studie.

Met de Brein Academie is het is ons doel is om jou te helpen een super brein te ontwaken en ervoor te zorgen dat je deze brein technieken voor de rest van je leven kunt toepassen in je leven.

LIVE MASTERCLASSES + OEFENINGEN + REPLAYS + BONUSSEN = RESULTAAT!

[vc_single_image image=”11352″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_target=”_self” qode_css_animation=”element_from_right” img_size=”large”]

‘EEN ABSOLUTE AANRADER!’ ZEGT EEN DEELNEMER

Een absolute aanrader! To good to be true: -leren mindmappen inclusief toepassen in alle omstandigheden, tips/trucs -actieve houding om je maximale focus te gebruiken en behouden -snellezen technieken met als resultaat voor mij verdubbelen van mijn lees snelheid van 262 worden /minuut naar 580 worden/minuut YES). En dit is alleen het topje van de ijsberg. Kan je voorstellen hoeveel kostbare tijd ga je hiermee besparen door deze technieken structureel in je leven te integreren? Een echte eye opener. Dank je Sven

– Ghio Coste, Ondernemer

Het is waardevolle kennis en techniek die universeel ingezet kan worden, iedereen kan het toepassen bij het uitwerken van zijn/haar specifieke onderwerp, zowel t mindmappen als snellezen. Tools die het verschil maken bij het verhogen van kennis over een bepaald onderwerp en die het vervolgens mogelijk maakt nieuwe verbindingen, associaties en verdieping aan te brengen.

– Maarten Dings

WIL JIJ ECHT MEER UIT JE BREIN HALEN?

trainyourbrain_sportenUiteraard wil je dit, want jij weet wat dit voor jou kan betekenen. Het ontwaken van een SUPER BREIN is het aanleren van een specifieke levensstijl. Denk maar eens aan je gezondheid. Je wordt ook niet fitter door een bezoekje aan de sportschool. Een combinatie tussen bewegen, voeding, drinken en denkwijze is de sleutel!

En zo is het ook voor je brein. Het ontwaken van een SUPER BREIN doe je door het aanleren van een ‘systeem’: een verzameling van inzichten, gewoontes (patronen), vaardigheden en overtuigingen.

De vraag is; hoe doe je dit en waarom doen de meeste dit niet? De oplossing ligt niet in het trainen van je brein in een seminar van 1 dag. Helaas werkt dit niet zo! Om een nieuwe vaardigheid aan te leren zul je zelf minimaal 30 dagen aan de slag moeten. Veel mensen houden dat zelf niet vol, omdat ze weer terug vallen in hun oude brein onvriendelijke patronen.

De geheugen Wet van JOST impliceert dat je het beste een brein training of opleiding kunt volgen van meerdere dagen, verdeeld over een periode van 2 tot 6 maanden met een ruimte van minimaal 1 week tussen de trainingen door. 

Dan BOEK JE ECHT RESULTATEN!

Met het aanleren van een vaardigheid zoals snellezen of mindmappen red je het niet meer in deze huidige tijd. Je hebt een ‘brein systeem’ nodig en daarom wil ik je graag uitnodigen naar:

DIT IS WAT JE GAAT ONTDEKKEN EN LEREN:

 • De 7 basisprincipes om brein vriendelijk informatie te verwerken en snel weer op te reproduceren.
 • De 5 simpele stappen om diverse vormen van informatie super snel te lezen en te verwerken.
 • Een simpele methode waardoor je informatie met een factor 5 beter onthoudt.
 • De B.A.S.I.Z. spelregels om belangrijke informatie met GEMAK in je brein op te slaan
 • De 6 verschillende geheugensystemen waarmee jij elk soort informatie met gemak kunt opslaan
 • De Walt Disney Strategie om jouw creativiteit en zelfvertrouwen een enorme boost te geven
 • De 5 mindsets en 10 tools die je nodig hebt om productiever te zijn en meer energie te verkrijgen
 • Hoe je ALLE stappen van de Super Studie Methode in detail toepast tijdens je studie of werk
 • De 8 leergeheimen die alleen worden toegepast door genieën en super studenten
 • De 5 snel lees dimensies en de 4 snellees geheimen, waardoor je super snel leest
 • En nog veel en veel meer

LEVENSLANG TOEGANG TOT DE TYB ONLINE MEMBERSHIP

(INCL REPLAYS & BONUSSEN)

De Online Brein Academie is een brein opleiding van 10 online live masterclasses, verdeeld over 10 weken, waar we ECHT concreet aan de slag gaan om HET BESTE UIT JOUW BREIN TE HALEN!
Met een beetje theorie, super veel oefeningen en opdrachten voor totale integratie. Met ruimte voor jouw persoonlijke doelstellingen aandachtspunten tijdens elke live brein masterclass.
En dus voldoende tijd om te oefenen met het geleerde om alles direct toe passen in de praktijk. Met de Brein Academie  weet ik zeker, dat je voor de REST VAN JE LEVEN meer uit je brein haalt.

SNELLE BESLISSERS KRIJGEN DE VOLGENDE BONUSSEN:

DIRECT TOEGANG TOT DE COMPLETE ONLINE TRAIN YOUR BRAIN THUISSTUDIE 3.0 (TWV 197,- EURO)

Zou jij sneller willen lezen? Zou jij je werk of studie resultaten willen verbeteren? Zou jij makkelijk belangrijke informatie willen onthouden? Wil jij je concentratie tijdens werk of studie verbeteren? Start nu direct met deze online cursus! Binnen 3 minuten kun jij toegang krijgen tot technieken die ervoor kunnen zorgen dat de komende studie of werkperiode een stuk makkelijker voor je wordt. Je weet zelf toch ook wel dat je niet harder, maar slimmer moet gaan werken? In deze UNIEKE Online Train Your Brain Thuisstudie krijg je tips en technieken die jouw brein optimaal laten functioneren. Leren was nog nooit zo gemakkelijk.

HET UITGEBREIDE PDF HANDBOEK VOOR JE BREIN VAN 239 BLZ OM ALLES NOG EEN KEER OP JE GEMAK NA TE LEZEN

Ben jij bijvoorbeeld een persoon die heeft gemerkt dat de werkdruk de afgelopen jaren flink is toegenomen? Lijkt het wel of de dagen steeds drukker worden en je vrije tijd steeds minder? Dan zou het toch makkelijk zijn om bijvoorbeeld twee tot vijf keer zo snel te gaan lezen en te weten hoe je veel effectiever informatie kunt opnemen?

Dit handboek kun je vergelijken met een complete cursus, maar dan compact en overzichtelijk in een handboek. Het bevat in totaal meer dan 239 bladzijden en is opgedeeld in acht verschillende hoofdstukken. In het handboek ontdek vele verschillende technieken om de lawine aan informatie weer onder controle te krijgen.

LEVENSLANG TOEGANG TOT ALLE BREIN MASTERCLASS REPLAYS

Kun je niet bij alle live masterclasses aanwezig zijn? Of heb je een masterclass moeten missen omdat je in de file stond na het werk? GEEN NOOD! Alle Brein Masterclasses worden opgenomen en staan binnen 24 uur in de speciale members gedeelte van Train Your Brain. Zo heb je 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot deze waardevolle content.

[vc_single_image image=”11376″ alignment=”right” border_color=”grey” img_link_target=”_self” qode_css_animation=”element_from_right” img_size=”large”]
[vc_single_image image=”11377″ alignment=”right” border_color=”grey” img_link_target=”_self” qode_css_animation=”element_from_left” img_size=”large”]

ONTVANG NA DE BREIN MASTERCLASSES OOK EEN BREIN CERTIFICAAT!

Ja, je leest het goed. Als je meedoet met de Brein Academie en je volgt alle masterclasses en je doet de oefeningen, dan krijg je ook een echte Brein Certificaat naar je postadres gestuurd. Deze kun je dan ophangen ter herinnering aan de Brein Academie en zal direct dienen als een ‘geheugensteun’ om het geleerde te blijven toepassen in de praktijk.

1 JAAR LANG ONBEPERKT SUPPORT EN COACHING VOOR AL JE VRAGEN VIA ONZE SPECIALE ONLINE HELPDESK

Als deelnemer van de Brein Academie krijg je nu eenmaal een voorkeursbehandeling. Na elke masterclass krijg je een aantal simpele opdrachten mee zodat je het geleerde kunt toepassen in de praktijk. Mocht je nog vragen hebben over het geleerde dan staan wij voor je klaar om je te helpen.

Je ontvangt onze Skype ID, speciale members support url en een telefoon nummer die je kunt bellen met al je vragen en of opmerkingen. Zo weten we zeker dat we je kunnen helpen het beste uit je brein te halen.

[vc_single_image image=”11315″ alignment=”right” border_color=”grey” img_link_target=”_self” qode_css_animation=”element_from_right” img_size=”large”]

WAT ZIJN DE RESULTATEN VAN DE DEELNEMERS?

Ik ben met mijn leessnelheid van 165 wpm naar 1400 wpm gegaan. Ik vond de ontspannen sfeer heel fijn. Het is niet zoals school dat je moet werken. Je doet opdrachten niet voor iemand anders maar je doet ze voor jezelf. De training werkte heel motiverend. Bedankt voor alles!

– Piter Kooi, Deelnemer Brein Masterclass

Afgelopen maandag had ik mijn mondeling oudheid. Ik heb in de week ervoor in 4 dagen tijd 5 boeken gelezen. Wat neer komt op een hoeveelheid van 1200 pagina’s. Ik heb ook mijn leessnelheid nogmaals gemeten en ik kom nu ongeveer op een gemiddelde van 800 woorden per minuut.

– Stefan Vulperhorst, Deelnemer Brein Masterclass

Met name voor mensen die veel lezen en willen onthouden wat ze gelezen hebben, zou ik deze training aanraden. Ook voor kinderen (ben met mijn dochter van 11 al begonnen met mindmappen). Ik zou hem ook mensen aanraden die sceptisch zijn over snellezen.

– Herman Houwing, Deelnemer Brein Masterclass

Je leert in een dag tijd een aantal essentiele technieken en principes van snellezen en mindmapping en dat geeft je voldoende bagage om meteen mee aan de slag te gaan. Sven is een dynamische trainer die vol met verhalen en ervaringen zit, waar je enorm veel van op kan steken.

– Ronald van Domburg, Deelnemer Brein Masterclass

SPECIALE VROEGBOEKINGKORTING

Tijdelijk van 797,- voor slechts 497,- EURO

Tijdens de Brein Academie ga ik ALLE brein geheimen, inzichten en technieken met je delen die ervoor gaan zorgen dat je meer uit je brein en je leven gaat halen. Aan het einde van de Brein Academie ben je in staat om de SUPER STUDIE METHODE toe te passen. Deze unieke methode gaat ervoor zorgen dat je met gemak 10 boeken per week kunt lezen, je studie kunt versnellen, een boost kunt geven aan je carrière en dat je jezelf als een expert kunt neerzetten in jouw markt. Bovendien ontvangt je ook een aantal bonussen twv 387 euro, alleen voor het deelnemen aan de Brein Academie.

Je ontvangt de login gegevens van jouw bonussen binnen 24 tot 48 uur in je mailbox.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan even contact met ons op.

Het beste voor je brein,

handtekening

Menu