Opeens kregen we de zomer in ons bol en hebben we iets leuks voor je bedacht!

In 2008 hebben we een DVD gemaakt die na elke bestelling binnen enkele dagen was uitverkocht.

Op deze DVD staan de meest krachtige tips en technieken die we de afgelopen 13 jaar hebben ontdekt omtrent moeiteloos leren.

Om deze zomer eens extra op te vrolijken heb ik besloten je tijdelijk 75% korting te geven op het beeldmateriaal van deze DVD.

 

Enkele jaren geleden ontdekte ik namelijk dat iedereen een genie kan worden…

 

Op deze DVD ontdek je hoe ook jij jouw leven drastisch kunt verbeteren door supersnel informatie te verwerken en onthouden ongeacht je IQ, opleiding of studieresultaten uit het verleden!

 

De Online 7 Gouden Brein Tips DVD is een verzameling van technieken en inzichten over het brein, die ik mezelf de afgelopen jaren eigen heb gemaakt. Alleen de meest krachtige tips, technieken en methodes heb ik op deze online DVD verwerkt, zodat jij optimale resultaten kunt gaan boeken.

Daarnaast bevat het verschillende live seminar beelden, zodat je een kijkje kunt nemen bij enkele exclusieve trainingen die ik heb gegeven.

Ook is de DVD is altijd direct online te bekijken vanaf je eigen computer, 24 uur per dag, 7 dagen per week, want je krijgt levenslang toegang tot deze online cursus!

Deze online DVD is eigenlijk net een handleiding om je brein optimaal te gebruiken. De technieken hebben ervoor gezorgd dat ik veel effectiever ben gaan werken en mijn brein potentieel veel meer ben gaan benutten.

Ik gebruik deze vaardigheden om mijn bedrijven te runnen, supersnel te leren en snel informatie op te nemen, net als een spons. Ik pas het niet alleen toe tijdens mijn werk, maar in mijn hele leven.

In totaal bevat online DVD meer dan 1 uur en 45 minuten aan beeldmateriaal en je ontdekt onder andere:

 

[divider]

 

Op deze DVD ontdek je 7 krachtige tips:


Tip 1: leer 3 krachtige tips die je studieresultaten direct verbeteren.

Tip 2: je krijgt van mij verschillende oefeningen die jouw leessnelheid  binnen enkele minuten verhogen én je begrip verbeteren.

Tip 3: ontdek in slechts 5 minuten een techniek die jouw studieresultaten met een factor 5 zal verbeteren!

Tip 4: ik onthul 2 geheimen die jouw geheugen direct verbeteren.

Tip 5: je ontdekt 5 simpele manieren om je concentratie te verbeteren.

Tip 6: je krijgt van mij enkele ontspanningsoefeningen om in een optimale leerstaat te komen.

Tip 7: ik verklap je een complete matrix die ervoor zorgt dat ook jij een genie kan worden.

 

Deze 7 Gouden Brein Tips kunnen je leven drastisch veranderen!

 

LET OP! Je zult wel aan de slag moeten gaan met de technieken om optimale resultaten te bereiken. Deze DVD is daarom alleen voor mensen die echt resultaten willen behalen. Ben jij iemand die graag kennis opdoet om er vervolgens niets mee te doen? Dan is deze online DVD helaas niet voor jou! Ga dan alsjeblieft verder met je huidige manier van werken.

Echter, als je wel iemand bent die graag snel resultaten wil behalen? Ben je op zoek naar manieren die jouw leven gemakkelijker  maken en het beste uit jezelf en uit je tijd halen?

Dan is de Online 7 Gouden Brein Tips DVD iets voor jou!

 

[divider]

 

Deze actie loopt nog voor:

 

Tijdens deze speciale zomeractie betaal je geen €27,- maar slechts €7,- voor deze complete online DVD.

 

Bestel direct en krijg binnen 3 minuten toegang:

 

 

Let op! Dit is een online DVD en wordt niet thuis gestuurd. Na aanmelding krijg je direct toegang tot het online materiaal van 1 uur en 45 minuten.

Deze actie is geldig tot en met vrijdag 17 augustus a.s. om 20:00 uur.

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Menu