Hoe zou het zijn als je dit jaar informatie makkelijker kunt verwerken? Zou jij sneller willen lezen en meer willen onthouden?Het is alweer september en de vakantie is voorbij. De scholen zijn weer begonnen of je bent alweer aan het werk. In de afgelopen twee maanden hebben 2156+ mensen bij ons aangegeven wat hun problemen zijn met betrekking tot hun studie en werk. We stelde o.a. de vraag: Welke problemen of uitdagingen heb je tijdens het studeren of werken?

Onze conclusie: 90% van de mensen hebben dezelfde problemen en uitdagingen met het verwerken van informatie. Het maakt niet uit of je nu studeert of werkt.

Op basis van de input die honderden mensen hebben gegeven, hebben we een mini cursus gemaakt waar we tips geven om de meeste problemen te overkomen.

Wil jij tips hoe je sneller kunt lezen? Kun je wat tips gebruiken om informatie makkelijker op te slaan? Surf dan naar www.trainyourbrain.tv/goudentips

Op deze pagina kun je jezelf aanmelden tot een gratis minicursus om meer uit je brein te halen en makkelijker en productiever te werken of studeren.

 

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Menu