Via deze manier wil ik je namens het gehele Train Your Brain team alvast fijne feestdagen wensen en een heel erg gelukkig 2012.

Ik ben blij dat je onze tips waardeert en ik hoop echt dat je ze gebruikt om je brein beter te gebruiken. Mocht dit nog niet zo zijn, geen probleem. Maak dan in ieder geval een afspraak met jezelf om van 2012 jouw jaar te gaan maken. Door de grote informatiestroom moet je namelijk op zoek naar manieren om slimmer te gaan werken, maak hier gebruik van. De tips zijn immer gratis!

Het jaar zit er dus bijna op, maar we zijn nog niet helemaal klaar!

Is het nu nog niet genoeg?

Misschien denk je wel: “is het nu nog niet genoeg?” Ik kan me dit trouwens best goed voorstellen. Het afgelopen jaar heb je veel emails van ons ontvangen met wekelijks tips om meer controle te krijgen over de informatiestroom. We hebben nieuwe producten gelanceerd en acties gehouden. Is het dan nog steeds niet genoeg?

Nee!! Dit jaar hebben we het aller beste voor het allerlaatste bewaard. We zijn namelijk al een tijdje bezig met iets heel speciaals en hiermee gaan we jou helpen om van 2012 het beste jaar ooit te maken.

Elk jaar neemt de informatiestroom grotere en grotere vormen aan en het is onvermijdelijk om op zoek te gaan naar manieren om deze onder controle te houden.

Daarom ben ik blij dat je onze wekelijkse tips bekijkt en (hopelijk) toepast.

Donderdag 22 december om 20:00 uur

Donderdag 22 december a.s. om 20:00 uur gaan we iets speciaals aan je onthullen, geef jezelf het kado om hier bij te zijn.
Ik kan alvast verklappen dat deze actie niet eeuwig gaat duren, dus maak hier op tijd gebruik van.

Je gaat onder andere ontdekken hoe je in één week tijd een specifiek onderwerp volledig kunt beheersen!

Wil je dat we jou het nieuws eerder onthullen? Ga dan naar de actiepagina voor meer informatie.

Train Your Brain actiepagina

Ik hoop je donderdag te zien en ander alvast een fijne kerst en een fantastisch 2012 voor je brein!

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Menu