Laat ik allereerst starten om je een breinvriendelijk, creatief en geweldig nieuw jaar te wensen. Je bent er waarschijnlijk al helemaal mee platgegooid, maar uiteraard wensen we je namens Train Your Brain het allerbeste.

Nu dit eruit is wil ik (heel) kort terugblikken op het afgelopen jaar. 2011 was een fantastisch jaar voor ons met onder andere: het handboek voor je brein, nieuwe website, versie 3.0 van de online thuisstudie en de start van het brein seminar. Waarschijnlijk vergeet ik nog een aantal dingen, maar voor nu is dat niet belangrijk.

Wat gaan we doen in 2012?

Ik wil niet te langdradig en dramatisch worden over het afgelopen jaar, maar juist vooruit blikken wat er dit jaar allemaal gaat gebeuren. Hieronder heb ik een aantal punten neergezet waar de focus voor Train Your Brain op ligt dit jaar, zodat we elkaar hierbij kunnen helpen. Ik ben er namelijk van overtuigd dat samenwerking belangrijk is om een groot verschil te maken in de wereld.

Persoonlijk zie ik dit op twee manieren.

1) Door te luisteren naar jouw behoeftes kunnen we je beter van dienst zijn.
2) Door samen te werken kunnen we een grotere groep mensen bereiken en deze bewust maken van hun eigen potentie.

Dit gaan we concreet voor je betekenen:

  • Elke week publiceren we een waardevol blog op de website
  • We gaan meer samenwerken met partners
  • We gaan het Brein Seminar nog meer uitbreiden en verbeteren (het gaat het beste seminar over breintraining in NL worden).
  • Dit jaar gaan we weer enkele nieuwe producten ontwikkelen om je verder vooruit te helpen
  • Net zoals in 2011 komen er ook dit jaar weer een aantal hele speciale acties 🙂
  • En er zijn nog vele verrassingen die ik je (stiekem) nog niet ga vertellen


Om direct knallend van start te gaan wil ik direct om je hulp vragen!

Ik zou het erg waarderen wanneer je een reactie op dit artikel wilt achterlaten met (ten minste) één vraag waarop jij het antwoord graag zou weten. Waar kunnen we jou bij helpen in 2012 op het gebied van breintraining?

Hoe meer vragen we krijgen, hoe beter we jou kunnen helpen (via bijvoorbeeld blogartikelen) om van 2012 ook jouw jaar te maken.

Daarnaast ben jij niet de enige die gebruik kan maken van het antwoord, maar zullen velen anderen hier hun voordeel mee behalen. Kortom, een win-win-win situatie (mooi begin van 2012 toch?).

Alvast bedankt voor je reactie!

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Menu